CL-Brakes

CL Brakes_BAW_2
Brukes av WRC-teamene til Volkswagen, Hyundai og Citroën, Peugeot Sport og store deler av norgeseliten i rally, rallycross og bakkeløp. CL-brakes holder øverste kvalitet og funksjon til en fornuftig pris. Klossene har uslåelig holdbarhet, samt lite slitasje på skiver.

RC5+
Cl bremseklosser er laget av sintermetall. Dette gjør at klossen er overlegen på
holdbarhet, bremsekraft, feeling, samt at friksjonen er stabil uavhengig av temperatur. Denne klossen er laget for lette biler eller forhold med lav friksjon, den er også velegnet til gatebruk og trackday da den lager lite støy og bremsestøv. RC5+ har en friksjons koeffisient på 0,4 og fungerer fra under 0 til over 1000 grader celsius.

RC6
RC6 er den mest brukte klossen i rally, racing og rallycross. RC6 gir konstant
høy bremsekraft uavhengig av temperatur, anbefales som et alternativ til RC8 ved
vanskelig føre som løs snø og våt asfalt. Klossen har en friksjons koeffisient på 0,5.

RC8
RC8 er CL-Brakes toppmodell som brukes i WRC og ERC. Her kan du korte ned
bremsestrekningen betraktelig uten å låse hjulene. Klossen har en friksjons koeffisient på 0,6 og fungerer fra lav temperatur til over 1300 grader. RC8 finnes også med R-option.
R står for radiator. Spor på baksiden av klossen gjør at du får bedre kjøling samt at mindre varme blir overført til caliper og bremseveske.

CL-Racing bremseveske
For å få det meste ut av CL bremseklossene dine anbefaler vi CL-Brakes bremseveske.
Bremsevesken er konstruert for meget høye temperaturer og gir en konstant bremsepedal uavhengig av temperatur. Kokepunkt 325 celcius.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *